Cuvinte din Suflet

silvia

 

Silvia:
Ne plac filmările și ne face să ne dorim să ne mai căsătorim o dată. Avem numai cuvinte de laudă la adresa voastră, sunteți niște oameni deosebiți care în cea mai importantă zi din viața noastră ne-ați facut să ne simțim speciali. Suntem mândri si bucuroși că ne-ați fost alături. Filmulețul l-a vizionat toată familia, de foarte multe ori , asteptăm nerăbdători si emoționați toată filmarea.

 

 

wf
Adriana:
Ești nemaipomenit! Este superb filmul! Am plâns la interviuri..nemaipomenită idee 🙂 Mulțumim din sufleeet. Mâine îl arătăm și altor invitați. Cât privește filmarea mai pot spune că ne-am uitat de 3 ori la filmul complet, și sincer din cunoscuții mei nu s-a uitat nimeni nici măcar o dată la propria filmare, spune mult asta despre munca ta ;).
Sa ai o zi minunata!!!

 

cristina

 

Cristina:
Mulțumim pentru tot efortul depus pentru ca amintirile din cea mai frumoasă zi din viața noastră sa fie vii acum, mâine sau peste zeci de ani. Trebuie să mărturisesc că am vazut până acum ( într-o săptămână) de 9 ori filmarea și nu m-am plictisit nici o secundă. Pentru noi nunta a fost cel mai frumos lucru, iar acum cel mai frumos lucru este că oricand dorim putem retrăi acele momente unice. Totul este posibil cu ajutorul echipei RB Films și recomand tuturor mirilor să colaboreze cu voi! Felicitări!

 

valentina

 

Valentina:
Am văzut toată filmarea, care a ieșit foarte bine și a surprins toate momentele importante. Filmulețul m-a impresionat cel mai tare și de fiecare dată când îl văd am aceleași emoții ca la prima vizionare. A fost o plăcere să lucrăm cu voi!