Filmări nunți

RB Films - Cinematografie de nuntă

Cine suntem? Ce facem? Cum facem?

Suntem Robert și Dorin, doi tineri ce împărtășim aceeași sensibilitate pentru film. În timpul evenimentelor ne place să capturăm fericirea ce plutește în atmosfera de sărbătoare, emoțiile și trăirile mirilor din cea mai importantă zi, cât și chipurile zâmbitoare și pline de emoții ale celor apropiați lor.

Folosim camere performante ce redau fiecare detaliu, dar și accesorii precum, steadicam, slider, dronă, monopied sau trepied. Dincolo de imagine suntem în aceeași masură preocupați și de partea de sunet, de aceea folosim dispozitive externe de înregistrare a sunetului și microfoane tip lavalieră pentru a spori experiența trăită de privitor.

Ne place să ne reinventăm la fiecare eveniment și să aducem fiecare film la personalitatea actorilor principali.

Robert

CEO, DP, Filmmaker

Dorin

Cameraman, Editor

Portofoliul nostru 

De ce cuplurile au ales RB Films?

Filmele noastre cuprind emoții, trăiri, fericire și chipurile vesele ale celor dragi.
Oferim 100% din noi la fiecare proiect
Modelăm filmul după personalitatea fiecărui cuplu
Livrăm filmul în termen rezonabil.
Materialele sunt în siguranță, fiind stocate în două locații diferite
Oferim un raport calitate/preț foarte bun

Da! Oferim și filmare aeriană.

Cum procedez?

Completezi formularul de mai jos
Te contactăm telefonic sau prin email pentru detalii
Îți comunicăm oferta în funcție de necesitățile tale
Rezervăm data prin semnarea contractului
Documentăm evenimentul după programul stabilit de comun acord
Te bucuri de filmul nunții tale pentru tot restul vieții
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ce au spus miresele după ce au vizionat filmul?

Adriana:
Ești nemaipomenit! Este superb filmul! Am plâns la interviuri..nemaipomenită idee 🙂 Mulțumim din sufleeet. Mâine îl arătăm și altor invitați. Cât privește filmarea mai pot spune că ne-am uitat de 3 ori la filmul complet, și sincer din cunoscuții mei nu s-a uitat nimeni nici măcar o dată la propria filmare, spune mult asta despre munca ta ;). Sa ai o zi minunata!!!
Silvia:
Ne plac filmările și ne face să ne dorim să ne mai căsătorim o dată. Avem numai cuvinte de laudă la adresa voastră, sunteți niște oameni deosebiți care în cea mai importantă zi din viața noastră ne-ați facut să ne simțim speciali. Suntem mândri si bucuroși că ne-ați fost alături. Filmulețul l-a vizionat toată familia, de foarte multe ori , asteptăm nerăbdători si emoționați toată filmarea.
Cristina:
Mulțumim pentru tot efortul depus pentru ca amintirile din cea mai frumoasă zi din viața noastră sa fie vii acum, mâine sau peste zeci de ani. Trebuie să mărturisesc că am vazut până acum ( într-o săptămână) de 9 ori filmarea și nu m-am plictisit nici o secundă. Pentru noi nunta a fost cel mai frumos lucru, iar acum cel mai frumos lucru este că oricand dorim putem retrăi acele momente unice. Totul este posibil cu ajutorul echipei RB Films și recomand tuturor mirilor să colaboreze cu voi! Felicitări!